Shopping Cart

Your cart is empty
Continue Shopping

Personlig træning

Personlig træning med Lene

Personlig træning er til dig der ønsker at have de bedste forudsætninger for at nå dine mål.

Det kan være du gerne vil i gang med at træne, du har været godt i gang med at træne og ønsker at finde eller genfinde glæden ved træning. Det kan også være du er godt i gang med at træne, men har behov for rådgivning til at rykke dig endnu mere i din træning.

uanset om målet er træningsopstart, øget styrke, skadesforebyggende eller rehabiliterende træning, bedre kondition, vægttab, øget livskvalitet, så står jeg klar til at hjælpe dig med kyndig vejledning, rådgivning, programlægning og opfølgning. 

Hos mig får du altid en opstartssamtale og screening af din mobilitet, styrke og kondition. Ud fra dette laves et program tilrettelagt efter dine målsætninger, og den tid du har til rådighed. Ligeledes vil din Personlige Træner også være til rådighed ved spørgsmål der vil komme undervejs.

For mig er det vigtigt at træningen er tryg, let at gå til og giver mening for dig.

Et forløb på fx 8-12 træninger indeholder:

  • Startsamtale
  • Screening af din mobilitet, styrke og kondition
  • Mulighed for omkredsmål og vejning
  • Personligt træningsprogram med opfølgning og justeringer løbende
  • Professionel vejledning og rådgivning undervejs

Hvem er jeg som Personlig træner?

Jeg har beskæftiget mig meget med helt almindelige mennesker, der bare gerne vil i gang med at træne, eller kan lide at træne, men har haft brug for en der har kunnet hjælpe dem på vej.

I mine øjne handler træning ikke om at vi alle skal være topatleter, det handler om at øge livskvaliteten, finde en træningsmængde der passer ind i dit skema, så du kan få lov at opleve glæden og friheden ved at bevæge din krop.

Som uddannet fysioterapeut har jeg samtidig en god forståelse for kroppens fysisk og anatomi, hvorfor genoptræning også har fyldt meget i mit arbejde som personlig træner.

Til en god personlig træningstime skal der gerne have været gode grin, udfordringer, læring og sved på panden.

Priser : 

  • 1 Timer - 650 kr.  
  • 8 Timer - 4500 kr.  
  • 12 Timer - 6000 kr. 

Link til Lene hjemmeside

Trustpilot