Shopping Cart

Your cart is empty
Continue Shopping

Instructors icon
Lene Wollesen

Lene Wollesen photo Lene Wollesen

Hvem er jeg?

 

Jeg er uddannet fysioterapeut og har sidenhen arbejdet på privatklinik hvor jeg har varetaget specifik genoptræning og behandling af diverse sportsskader, overbelastningsskader og længerevarende smerter som fx lænderygsmerter, dette bl.a. på ryghold. Udover specifikke genoptræningshold har jeg haft stor succes med ”bootcamp”-hold gennem de seneste år. Her har jeg oplevet folk gøre store fremskridt både personligt, mentalt og fysisk.

 

Jeg har efteruddannet mig indenfor akupunktur, som jeg anser som værende et godt hjælpemiddel til behandling af forskellige problematikker.

Udover at være fysioterapeut, er jeg uddannet Personlig træner, både hos ATwork skolen i 2017 og forinden det taget en fitnessinstruktør og master-uddannelse indenfor DGI Fitness.

Med kompetencer fra både fysioterapien, viden om skader, anatomi og fysiologi og kompetencer fra personlig træning får du altid træning af høj kvalitet.

 

Privat bor jeg sammen med Mads i Kolding. Jeg er selv flittig motionist og nyder friheden og det mentale boost træning giver mig, hvad end det er en kort løbetur eller styrketræning. Jeg har tidligere lavet meget specifik styrketræning og deltaget i div. konkurrencer, både nationalt og internationalt.

Jeg brænder for at gøre en forskel for andre mennesker og hjælpe dem på rette vej uanset hvad målet er. For mig handler træning ikke om, at alle skal blive topatleter og træne 5xugenligt, for mig skal træning være let og ukompliceret.

Trustpilot